Go to Top

Konkursi “Aga Mina mängin” pidulik tänusündmus

21. detsembril toimus Møller Auto Mustamäe esinduses konkursi “Aga Mina mängin” pidulik tänusündmus, mille raames õnnitleti 50 lasteaeda ja kingiti neile õppevahendina “Aga Mina” põrandamäng. 

Jõulukingitusena õppevahendi saanud 50 lasteaeda selgitati välja kahes osas. Komisjon valis välja esitatud taotluste alusel 45 lasteaeda. Konkursiga paralleelselt toimus ka kingisoovituste kogumise mäng Aga Mina Facebooki lehel. Kingisoovituste põhjal selgitasime välja 5 lasteaeda, kel on kõige aktiivsem ohutust ja tervist väärtustav aktiivne toetajaskond.

Lasteaedade nimekirj, kuhu Aga Mina kingitusena jõuab, on leitav SIIT

Tänusündmusel tervitasid erinevatest  Eestimaa nurkadest kohale tulnud lasteaedade esindajad Møller Auto Mustamäe esinduse juht Keijo Kaasik, Sotsiaalministeeriumi esindaja Liis Reiter, Maanteeameti esindaja Eve-Mai Valdna ja Aga Mina projekti eestvedajad Tamo Vahemets ja Getter Toome.

Muusikaliste vahepalade eest kandis hoolt Tõnu Timm.

Täname veelkord projekti toetajat MøllerGruppeni, kes tegi võimalikuks õppevahendi kinkimise 50-le lasteaiale, mis on ligi 10% Eesti lasteaedadest. See on märkimisväärne osakaal. Loodame, et tulevikus leidub ehk veel neid ettevõtteid, kes tahaksid panustada laste tervemasse lapsepõlve, sest vajadus sellise õppevahendi järele on tulnud just lasteaedadelt.

Aga Mina soovin kõigile imelist jõuluaega.

Lisainformatsioon:
Getter Toome
MTÜ Aga Mina
Tel: 5645 8085
E-post: getter@agamina.ee

MTÜ Aga Mina tegevuse eesmärk on vähendada Eestis väikelastega juhtuvaid vigastusi, mis on tingitud teadmatusest. MTÜ Aga Mina partneriteks on Sotsiaalministeerium, Päästeamet, Maanteeamet, Politsei- ja Piirivalveamet, Elron (Eesti Liinirongid AS), MTÜ Operation Lifesaver Estonia, TV3, Reach for Change, Harjumaa tervisenõukogu, Eesti Tervisedenduse Ühing, Mürgistusteabekeskus, SA Tallinna Lastehaigla, Tartu linn, Tervise Arengu Instituut.

F©tod Ain Saare

AGA MINA?